יעל יקרה, כמו תמיד כיף לשמוע אותך, ובמיוחד את האופטימיות והנימה השמחה.
כאשפית לנמושא תכנון, אני מאמינה שתלמדנה מהניסיון ובפעם הבאה תערכו מראש, עוד לפני התחלת ההרצאה, להתארגנות הטכנית.
שוב תודה,
ושתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה!
שלחתי = גם אליך – קובץ מסכם של הכל.
בקשר להקפאה:
חשוב להקפיא מיד.
פשטידות נוזליות כמו פשטידות ירקות כדאי להימנע מהקפאה ואם מקפיאים – לחמם בתנור להמשך אפייה כדי שפשטידה לא תהיה נוזלית.
אם את מבשלת חמישה ימים לפני החג
ויש לך מקרר איכותי
שנרכש בשבע השנים האחרונות [יש בהם גז מיוחד ששומר על טריות המזון]
יש להניח שהאוכל יישמר מעולה במקרר, בקופסה סגורה הרמטית
ואין שום צורך להקפיא.
שלום, האם ניתן מתכונים של פשטידות, ותימצות הדברים?
יעל יקרה, כמו תמיד כיף לשמוע אותך, ובמיוחד את האופטימיות והנימה השמחה.
כאשפית לנמושא תכנון, אני מאמינה שתלמדנה מהניסיון ובפעם הבאה תערכו מראש, עוד לפני התחלת ההרצאה, להתארגנות הטכנית.
שוב תודה,
ושתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה!
הפסדתי את זה בגלל מקרה חרום, יש מצב לצפות עכשיו? אודה על תגובה בענין..
תודה רבה למרות התקלות היה מהמם!!!
מחכה לרשימה של חני
יעל אפשר לקבל חלק מהדברים בכתב . את עיקרי הדברים .לא הכל נישמע ברור תודה
להסביר כיצד להקפיא את הדברים
שלחתי = גם אליך – קובץ מסכם של הכל.
בקשר להקפאה:
חשוב להקפיא מיד.
פשטידות נוזליות כמו פשטידות ירקות כדאי להימנע מהקפאה ואם מקפיאים – לחמם בתנור להמשך אפייה כדי שפשטידה לא תהיה נוזלית.
אם את מבשלת חמישה ימים לפני החג
ויש לך מקרר איכותי
שנרכש בשבע השנים האחרונות [יש בהם גז מיוחד ששומר על טריות המזון]
יש להניח שהאוכל יישמר מעולה במקרר, בקופסה סגורה הרמטית
ואין שום צורך להקפיא.
היה נפלא, נקוה שגם הישום. את רוב הדברים של חני לא שמעתי, בערך מאז שדיברה על שלא חיבים בצקים,..ואפשר סלטים ואיך לקנות..ישר כח! שנה טובה ומתוקה!
בה
אם אפשר שחני תתן מתכונים לפשטידות ודברים מירקות שאפשר להכין מראש
לא רואים טוב. ולא שומעים בכלל…
שלום חני, את קטועה לגמרי, אי אפשר להנות מהדברים שלך,
חני נשמעת חלש מאוד שומעים בקושי.
יישר כוח!
כן
אני מקוה שנצליח לעשות משהו בעריכה כדי שהקלטה תישמע בצורה שוטפת.
חני, לא שומעים אותך טוב. רק אצלי?
שלום ותודה!