אל תהססו להתקשר: 052-7634791

כניסה לרשומות

י

מאמנות
יעל זלץ – יועצת אירגונית למנהלת הבית
  • ראשי
  • אודותי
  • קורס ניהול
  • דחיינות
  • מאמרים
    • כסף וכלכלת המשפחה
    • במטבח
    • ילדים
    • מעגל השנה
    • אמא ועבודה
  • מוצרים
    • סדרת הספרים
    • סדר בתלת מימד
    • הזמנת הרצאות
  • צרו קשר
  • ראשי
  • אודותי
  • קורס ניהול
  • דחיינות
  • מאמרים
    • כסף וכלכלת המשפחה
    • במטבח
    • ילדים
    • מעגל השנה
    • אמא ועבודה
  • מוצרים
    • סדרת הספרים
    • סדר בתלת מימד
    • הזמנת הרצאות
  • צרו קשר
וובינר ארוחות לחגים
ראשי » הודעות וקורסים » וובינר ארוחות לחגים
ספטמבר 8, 2015 10:38 am תגובה אחת יעל זלץ

יום שני, כג באלול, שעה 21:00 אצלכם במחשב.

« הקודם
הבא »
תגובה אחת
  1. בתשבע ספטמבר 29, 2021 בשעה 2:06 pm הגב

    להכין מזון מוכן לבישול,מיד עם הקניה.להקפיא מוכן.נשאר למרוח ולאפות ,לבשל -טרי.
    כמו פרגיות ממולאות ירקות מאודים ואורז,שניצל ממולא ירקות מאודים עם קצת קמח
    חצילים עטופים ואפויים-מוכנים למנה ראשונה ברוטב,למוסקה בשרית,לחציל עם פסטה חלבי וכו,
    לאפות חצילים על האש,להוסיף שום ולהקפיא-להפשיר ולהוסיף מיונז-(ביצה קשה חמה)
    לאפות קוביות חצילים,מתאים להכנת סלט טרי לבישול קצר עם עגבניות-רוטב עגבניות,או כחציל בטעם כבד עם ביצה קשה חמה,ועוד כיד הנסיון
    אכן,כמו שכתבת,עדיף לשמור אוכל במקרר כמה ימים במקום להקפיא-אבל לא בכלי פלסטיק

השארת תגובה

ביטול

סדרת הספרים של יעל זלץ
  • תנאי שימוש ופרטיות
עיצוב ובניה Odesign - 052-7612633
כל הזכויות שמורות ליעל זלץ
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס